De Willekeur van de Linkse Sloopkogel

 

In de Verenigde Staten worden momenteel standbeelden verwoest door extreemlinkse groeperingen die geweld niet schuwen om hun mening door te drukken. Zo zouden standbeelden van Amerikanen met een slavernijverleden weg moeten, zonder enige aandacht voor de goede dingen die deze mensen misschien ook hebben bewerkstelligd. De standbeelden werden immers niet neergezet om hun slavernijverleden te eren maar om iets anders.

Volgens RTL Nieuws willen bepaalde groepen ook in ons land standbeelden van historische Nederlanders opdoeken. Dit vanwege hun verleden in Indonesië waar men in oorlogstijd verantwoordelijk zou zijn voor vele doden.

Ik vind het prima dat men daarover nadenkt, maar helaas is hun activisme niet ingegeven door enige hang naar consequent handelen. Het gaat deze mensen namelijk niet om het weghalen van alle herinneringen aan racisme, slavernij en massamoord. Alleen de Westerse geschiedenis moet op dit punt worden weggehoond.

Want wanneer u hen zou confronteren met niet-Westerse historische figuren, met exact hetzelfde type misdaad op hun CV, dan hoort u deze mensen niet meer klagen. Gelooft u ons niet? We nemen de proef op de som.

Muhammad de slavendrijver

Jawel, de stichter van de Islam (u weet wel, die romantische Oosterse religie waar Links zich zo hard voor maakt) had slaven. Hij had ze in allerlei kleuren, waaronder zwart.[1] En deze historische figuur, die overigens in de islamitische bronnen wordt omschreven als een witte man[2], was niet zomaar een beroemde zeeheld die vandaag door niemand wordt gezien als rolmodel. Muhammad is namelijk het morele voorbeeld voor alle hedendaagse moslims. Niet dat alle moslims deze feiten kennen of er naar leven, want zij kunnen (en mogen) zich focussen op de mooie dingen die Muhammad volgens hen heeft gedaan. Maar zo’n zelfde filter wordt de Westerse mens niet toegestaan. Alles moet weg!

Wanneer deze lieden zich echter van een consistent wereldbeeld bedienen, zouden ze veel moeite moeten hebben met vereringen van Muhammad, zoals dit wekelijks gebeurt wanneer de Islamitische gebedsoproep door Nederlandse straten klinkt, of door moslims die “vrede zij met hem” zeggen nadat ze zijn naam hebben uitgesproken, of een moskee in Mekka met het bewaarde graf van Muhammad.

Muhammad de massaslachter

Maar in Nederland lag de nadruk niet zozeer op slavernij, aldus RTL. Hier schijnen oorlogsmisdaden het pijnpunt te zijn. Ook dan is Muhammad echter een struikelblok voor de oprechte linkse activist. Want Muhammad heeft nogal wat doden op zijn kerfstok. Als het de activisten gaat om het uitroeien van dorpen, zoals sommige historische figuren (terecht) wordt verweten, kunnen ze alvast beginnen met het schrijven van een heleboel anti Muhammad leuzen op hun canvassen, indien zij oprecht zijn althans. Want het was toch echt Muhammad die de opdracht gaf om op één dag 800 mannen en puberende jongens te onthoofden, waarmee hij de joodse Qoerayza stam uitmoordde, tot slaaf maakte en voor het overige verdreef uit hun leefgebied.[3] En dit was slechts één van zijn vele daden als legerleider.

Gandhi de racist en seksmaniak

En dan Gandhi. Hoe zit het met zijn verleden en het leed dat hij teweegbracht? Toegegeven, het was lang voor zijn bekende carrière als spiritueel leider van India, maar ooit was hij wel degelijk de zwaar racistische advocaat in Zuid-Afrika die pleitte voor een verbetering van de positie van Indiase immigranten over de rug van de lokale Afrikaanse bevolking. Keer op keer beschreef Gandhi hoe de Afrikaanse “kaffer” een minderwaardig mens was ten opzichte van de Indiase: Zij kunnen toch zeker niet in dezelfde verblijfplaats worden gehuisvest? “Want deze “Kaffirs” zijn raddraaiers, heel vies en leven bijna als dieren!”, zo stelde Gandhi onder meer.[4]

Ook was Gandhi in zijn laatste jaren nogal dubieus in het testen van de controle over zijn seksuele lusten. Zo lezen we in dezelfde (en andere) bronnen dat hij naakt met ca. 60 jaar jongere vrouwen in bed ging liggen, waaronder de aan hem bloedverwante Manu van 18.[5] Dit heeft bizarre implicaties, zoals het feit dat hij zich kennelijk, als man diep in de zeventig, aangetrokken voelde tot achttienjarige familieleden. Immers, zonder aantrekkingskracht zou het geen test zijn om naast haar in bed te liggen. Ook accepteerde Gandhi kennelijk het risico dat zijn “test” zou falen.

Met dit in het achterhoofd verwacht men dat de extreemlinkse mens zijn agressieve houding ook richt op Nederlandse standbeelden van Gandhi en boeken die Muhammad in een positief daglicht proberen te plaatsen. Maar nee, niets van dat. Gandhi was een Hindoe die streed tegen Westerse kolonisten. En Muhammad is veel te bruikbaar om samen met moslims te vereren. Deze historische figuren een standbeeld geven en met de mond prijzen is allemaal zo lekker anti-Westers kapitalisme.

En zo erkent de linkse mens in feite dat het hem of haar nooit te doen is geweest om oprechtheid en liefde voor de medemens, zoals Jezus Christus die had: een andere historische figuur, die nooit slaven had, nooit massaslachtingen veroorzaakte, nooit bepleitte dat Afrikanen minderwaardig zijn, nooit naakt naast jonge vrouwen sliep maar toch vaak door Links wordt versmaad. Vermoedelijk ook gewoon omdat hij wordt geassocieerd met het Westen.

De extreemlinkse activist is duidelijk omtrent haar doelen: Men wil dat deze maatschappij wordt afgebroken – met of zonder geweld – en dat uw mening platweg wordt verboden. De tekenen aan de wand zijn overal, maar de mainstream media verven er dagelijks overheen. Het wordt tijd dat de burger ze hierop afrekent en z’n eigen televisiebeeldenstorm organiseert door de TV structureel uit te zetten tussen half acht en half negen.

Referenties

 

[1] De Koran zegt vrijwel niets over het leven van Muhammad, maar uit andere primaire bronnen blijkt duidelijk dat Muhammad zwarte slaven had en dat hij op ze neerkeek. Zie bijvoorbeeld:

 • Muhammad had een zwarte slaaf waar Umar mee sprak.
  Sahih Bukhari, boek 91 hadith 368
 • Muhammad maant een zwarte slaaf om de kamelen rustig te bereiden.
  Sahih Bukhari, boek 73, hadith 182
 • Muhammad had een andere zwarte slaaf die werd gedood en volgens Muhammad naar de hel gaat omdat hij (van de oorlogsbuit) een jas had gepakt die niet van hem was.
  Sunan an Nasa’i, boek 35, hadith 3858
 • Muhammad nam de geloofsbelijdenis af van iemand die een slaaf bleek te zijn. Muhammad had hier spijt van want toen de eigenaar de slaaf kwam opeisen kocht Muhammad de slaaf voor de prijs van twee zwarte slaven. Daarna zou Muhammad, volgens de overlevering, altijd eerst vragen of iemand een slaaf is, voordat hij de geloofsbelijdenis accepteert.
  Sunan an Nasa’i, boek 44, hadith 4625
 • Muhammad vertelde zijn volgelingen dat Satan eruit ziet als een forse zwarte man. Ibn Ishaq’s Sirat Rasul Allah, The life of Muhammad, vertaling A. Guillaume, p. 243

[2] Dat Muhammad wit was op een manier die opviel tussen de Arabieren van zijn tijd, blijkt uit zeer veel overleveringen binnen de primaire bronnen van de Islam:

[3] Zie:

[4] July 3, 1908: “Kaffirs are as a rule uncivilised—the convicts even more so. They are troublesome, very dirty and live almost like animals.”
Collected Works of Mahatma Gandhi, Volume 8, pagina 199

Andere quotes van Gandhi uit dezelfde volumineuze bron zijn:

Feb. 15, 1904: “Under my suggestion, the Town Council must withdraw the Kaffirs from the Location. About this mixing of the Kaffirs with the Indians, I must confess I feel most strongly. I think it is very unfair to the Indian population.”
Collected Works of Mahatma Gandhi, Volume 3, pagina 429

Feb. 29, 1908: “The British rulers take us to be so lowly and ignorant that they assume that, like the Kaffirs who can be pleased with toys and pins, we can also be fobbed off with trinkets.” – Vol. 8, p. 167

Mar. 7, 1908: “We were all prepared for hardships, but not quite for this experience. We could understand not being classed with the whites, but to be placed on the same level with the Natives seemed too much to put up with.” — Vol. 8, p. 198

[5] Zie:

 

Pro-life: wat wil dat zeggen?

Pro-life: wat wil dat zeggen?

Kindhuwelijk in de Qur’an: Rafael (Deo Volente NL) vs Younes Ouaali

Kindhuwelijk in de Qur’an: Rafael (Deo Volente NL) vs Younes Ouaali

PRO-LIFER reageert op veelgehoorde PRO-CHOICE argumenten | Abortus

PRO-LIFER reageert op veelgehoorde PRO-CHOICE argumenten | Abortus

De interpretatie van de Koran – Marlies ter Borg & Deo Volente NL

De interpretatie van de Koran – Marlies ter Borg & Deo Volente NL

Variaties in de Koran Manuscripten – met moslim prediker Keith Rienksma

Variaties in de Koran Manuscripten – met moslim prediker Keith Rienksma

Niet één Koran maar verschillende Korans! Vooruitblik naar debat met Keith Rienksma

Niet één Koran maar verschillende Korans! Vooruitblik naar debat met Keith Rienksma

“Foetus of Kindje?” Presentatie Opwekking 2019

“Foetus of Kindje?” Presentatie Opwekking 2019

DVNL Podcast #3 Marinho sprak met pro-Palestina demonstranten

DVNL Podcast #3 Marinho sprak met pro-Palestina demonstranten

DVNL Podcast #2 Marinho en Chris bespreken pro-life argumenten Abby Johnson

DVNL Podcast #2 Marinho en Chris bespreken pro-life argumenten Abby Johnson

DVNL Podcast #1Marinho & Chris bespreken M-panel over pro-life

DVNL Podcast #1Marinho & Chris bespreken M-panel over pro-life

Salafistische Moslim in gesprek met Deo Volente NL

Salafistische Moslim in gesprek met Deo Volente NL

“Force them to the side of the Road” – Islamic Humiliation or Pragmatism in Times of War?

“Force them to the side of the Road” – Islamic Humiliation or Pragmatism in Times of War?

Deo Volente NL in gesprek met Answering Christianity NL (lees ook de beschrijving op YouTube)

Deo Volente NL in gesprek met Answering Christianity NL (lees ook de beschrijving op YouTube)

Islamitische Staat: procentueel één van de grootste legers ter wereld

Islamitische Staat: procentueel één van de grootste legers ter wereld

Is the ISIS Army really that Small? Fact checking dr. Qadhi – Part II

Is the ISIS Army really that Small? Fact checking dr. Qadhi – Part II

Yasir Qadhi on the number of ISIS fighters: a bad excuse

Yasir Qadhi on the number of ISIS fighters: a bad excuse

50 keer Bijgeloof in de Islam

50 keer Bijgeloof in de Islam

De Koning van Marokko: Geen Jihad. Geen Maagden in de Hemel

De Koning van Marokko: Geen Jihad. Geen Maagden in de Hemel

De Bijbelse God is Rechtvaardig en Liefdevol tegelijk – Het Evangelie – door Paul Washer

De Bijbelse God is Rechtvaardig en Liefdevol tegelijk – Het Evangelie – door Paul Washer

Aanslag Pakistan op Pasen vierende Christenen: Islam of niet?

Aanslag Pakistan op Pasen vierende Christenen: Islam of niet?

Het Evangelie Uitgelegd

Het Evangelie Uitgelegd

Life as a Continuum – (Beyond all terminology surrounding the Abortion debate)

Life as a Continuum – (Beyond all terminology surrounding the Abortion debate)

Het Islamitische Dilemma (NL ondertitels)

Het Islamitische Dilemma (NL ondertitels)

Het offer van Abraham: een voorschaduw van het Offer van de Vader

Het offer van Abraham: een voorschaduw van het Offer van de Vader

Deo Volente NL in de Media (Radio Interview)

Deo Volente NL in de Media (Radio Interview)

Aanslagen in Parijs in de schaduw van Jihad [Spoed Editie]

Aanslagen in Parijs in de schaduw van Jihad [Spoed Editie]

De Ware Bronnen van de Koran

De Ware Bronnen van de Koran

Waarom zei Jezus dat Hij gekomen is met het zwaard?

Waarom zei Jezus dat Hij gekomen is met het zwaard?

Shabir Ally’s mathematical miracles debunked [HD]

Shabir Ally’s mathematical miracles debunked [HD]

Deo Volente NL reageert op “weerlegging” Berkan Kucuk

Deo Volente NL reageert op “weerlegging” Berkan Kucuk

Is Vrouwenbesnijdenis 100% Islamitisch?

Is Vrouwenbesnijdenis 100% Islamitisch?

Waarom zei Jezus dat de Vader groter is dan Hij?

Waarom zei Jezus dat de Vader groter is dan Hij?

Hoe kan Jezus God zijn als hij zei dat God hem verlaten had?

Hoe kan Jezus God zijn als hij zei dat God hem verlaten had?

How can Jesus be God if he didn’t know the day of the Last Hour?

How can Jesus be God if he didn’t know the day of the Last Hour?

Female Circumcision in Islam: Are Islamqa.com’s medical claims true?

Female Circumcision in Islam: Are Islamqa.com’s medical claims true?

Vrouwenbesnijdenis : kloppen de medische claims van Islamqa.com?

Vrouwenbesnijdenis : kloppen de medische claims van Islamqa.com?

Muhammad voorspeld in de Bijbel? De ongeletterde “profeet” in Jesaja 29:12?

Muhammad voorspeld in de Bijbel? De ongeletterde “profeet” in Jesaja 29:12?

Vrouwenbesnijdenis: Cultuur of Islam?

Vrouwenbesnijdenis: Cultuur of Islam?

Vermijden Moslimsprekers het debat met Deo Volente NL?

Vermijden Moslimsprekers het debat met Deo Volente NL?

Hoe kan Jezus God zijn als Hij de dag van het Laatste uur niet kent? Een antwoord op Pierre Vogel

Hoe kan Jezus God zijn als Hij de dag van het Laatste uur niet kent? Een antwoord op Pierre Vogel

Gedwongen bekering in de Islam – Wat doet ISIS fout? [1]

Gedwongen bekering in de Islam – Wat doet ISIS fout? [1]

Slavernij in de Islam – Wat doet ISIS fout? [2]

Slavernij in de Islam – Wat doet ISIS fout? [2]

Seksslaven in de Islam – Wat doet ISIS fout? [3]

Seksslaven in de Islam – Wat doet ISIS fout? [3]

Islam en het doden van andere moslims – Wat doet ISIS fout? [4]

Islam en het doden van andere moslims – Wat doet ISIS fout? [4]

Levend verbrand in de Islam – Wat doet ISIS fout? [5]

Levend verbrand in de Islam – Wat doet ISIS fout? [5]

Overweeg je Abortus? Kijk dit filmpje voor hulp

Overweeg je Abortus? Kijk dit filmpje voor hulp

Shabir Ally vs Apostelen van Jezus

Shabir Ally vs Apostelen van Jezus

Bestaat de gematigde Islam? Niet als je de boeken volgt!

Bestaat de gematigde Islam? Niet als je de boeken volgt!

Ahmed Deedat een geleerde? Never!

Ahmed Deedat een geleerde? Never!

Wie is Jezus? Al Yaqeen vraagt, Deo Volente NL geeft antwoord

Wie is Jezus? Al Yaqeen vraagt, Deo Volente NL geeft antwoord

Jihad – Niet mijn Islam?

Jihad – Niet mijn Islam?

Deo Volente NL in gesprek met moslimspreker Bilal Keizer

Deo Volente NL in gesprek met moslimspreker Bilal Keizer

Rabia Kazan en haar Jihad tegen Islamitische terreur

Rabia Kazan en haar Jihad tegen Islamitische terreur

Het bedrog van Bijbel en Koran.nl en de Ned. Islamitische Omroep (NIO)

Het bedrog van Bijbel en Koran.nl en de Ned. Islamitische Omroep (NIO)

Abortus: weten we 100% zeker dat het geen moord is?

Abortus: weten we 100% zeker dat het geen moord is?

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 1]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 1]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 2]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 2]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 3]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 3]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 4]

Deo Volente NL in gesprek met Maiwand al Afghani [deel 4]

Islam – Gemeenschap met een minderjarige bruid? [HD]

Islam – Gemeenschap met een minderjarige bruid? [HD]

Dutch former critic of Islam converts and says Islam is tolerant

Dutch former critic of Islam converts and says Islam is tolerant

Arnoud van Doorn onder de loep: Begrijpt hij de Islam wel echt? [HD]

Arnoud van Doorn onder de loep: Begrijpt hij de Islam wel echt? [HD]