Hoe zag mijn leven eruit voordat ik Jezus kende?

Voorheen was ik echt een satanist. Mijn hele levend stond in het teken van de duisternis, van kleins af aan. Omdat ik bepaalde feiten ken, weet ik dat ik verwekt ben doordat mijn vader mijn moeder verkracht had. Ik ben opgegroeid met geweld en dwang, op latere leeftijd werd dat nog erger.

Ik ben dan ook in tehuizen terechtgekomen en van jongs af aan al begonnen met het oproepen van demonen. Ook natuurlijk geesten opgeroepen.  Ik was kwaad op alles en iedereen en ik haatte God. Ook vond ik mijn leven zinloos en leeg.

Ik was ook anti-God opgevoed voor zover je kunt spreken over opvoeding (eigenlijk overleven). En natuurlijk ook de foute knul tegengekomen en ook getrouwd mee geweest en uiteindelijk bijna 19 jaar mee samen geweest. Ik spuugde op alles wat maar met God te maken had.

Daarna een wat betere man tegengekomen, maar natuurlijk was hij zoals ik was: anti God. We leefden onze levens eigenlijk compleet zinloos en leeg als ik achteraf alles bekijk.

SketchGuru_20151101205647

Voormalig satanist Mar doet haar verhaal voor Deo Volente NL

Totdat ik mijn hartinfarcten kreeg en bijna 10 minuten dood was. Ik kwam terecht in eerst totale duisternis en wat ik daarna zag, is met geen pen te beschrijven. Zo afschuwelijk was het daar met vreselijke creaturen. Geen tunnel met aan het einde een mooi wit licht.

Toen ik eenmaal bijkwam in het ziekenhuis ben ik begonnen met nadenken. Daar wilde ik niet in terechtkomen. En nog duurde het een aantal jaar voordat ik Jezus toeliet. In de tussentijd zag ik soms dingen die hier niet thuis horen. Een andere dimensie.

Aan welke behoefte voldeed Jezus in mijn leven?

Toen ik eenmaal, jaren later, mijn hart opende voor Jezus, voelde ik voor het eerst een heerlijke warmte. Ik kan het niet goed omschrijven. Ik vroeg en smeekte om vergeving. En die kreeg ik ook. Ik voelde geen leegte meer, boosheid was grotendeels verdwenen.

Ik kan altijd bij Jezus terecht en Hij geeft mij ook alles wat ik nodig heb. Hij heeft me zelfs de hemel laten zien op een moment toen ik dat nodig had.

Op welke manier ontving ik een nieuw leven in Christus?

Jezus zorgde ervoor dat ik via een omweg een fantastische man ben tegengekomen die mij helpt in het begrijpen en leren kennen van God en Jezus. Ik leer een hoop nu. Mijn ogen zijn nu helemaal open.

Wat is er anders geworden nu mijn leven is vernieuwd doordat Jezus Christus in mijn hart woont?

Mijn leven is nu heerlijk en vol liefde. Zelfs mijn financien gaan goed. Ik heb een baan en het mooiste was mijn doop in Israel, in de rivier de Jordaan, door de man waarmee ik ga trouwen. Ik ontmoet veel fijne mensen en zelfs mensen met wie ik de grootste moeite had, zijn bezig mij in hun harten te sluiten en andersom. Helaas lukt mij dat nog niet met iedereen maar met de hulp van Jezus moet dat lukken.

Jezus heeft zelfs een boze geest, die in mij was gekomen toen mijn lichaam even “beschikbaar” was, weggejaagd. Ook heeft Hij het boze, wat mij en anderen rondom mij aanviel, verjaagd.

Al zie ik nog soms dingen die niet op deze wereld zichtbaar zouden moeten zijn, is mijn leven goed en weet ik wat ik hier hoor te doen. Alles zal lukken, want ik heb immers The Big One achter mij.

Dit is in het kort mijn getuigenis en ik hoop dat er iemand is die ik hiermee kan helpen. Al is de duisternis overal om je heen en is je leven leeg, zodra je Jezus aanvaardt zal alles uiteindelijk goedkomen. En weet: de duisternis zal nooit stoppen met aanvallen. Maar zolang Jezus in mijn hart is, kunnen ze niets.

Mar

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/search?q=from%3AJMIApologetics%2C%20OR%20from%3Aopendoorsnl%2C%20OR%20from%3AJohnPiper%2C%20OR%20from%3Aapologeticsindx%2C%20OR%20from%3ALApologetics%2C%20OR%20from%3Apersecutionnews%2C%20OR%20from%3AOneMinApologist%2C%20OR%20from%3APaulCopan%2C%20OR%20from%3AEyeApologetics%2C%20OR%20from%3AJoelVoordewind%2C%20OR%20from%3ADrOakley1689%2C%20OR%20from%3ARFupdates%2C" data-widget-id="671701839302279169">Tweets over from:JMIApologetics, OR from:opendoorsnl, OR from:JohnPiper, OR from:apologeticsindx, OR from:LApologetics, OR from:persecutionnews, OR from:OneMinApologist, OR from:PaulCopan, OR from:EyeApologetics, OR from:JoelVoordewind, OR from:DrOakley1689, OR from:RFupdates,</a> <script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>